Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Over ons

Tryg Garanti is gespecialiseerd in borgtochten en garanties en kredietverzekering

Tryg Garanti is de grootste Scandinavische verstrekker van borgtochten en garanties en specialist in kredietverzekering. Wij hebben kantoren in Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland, Belgium, Zwitserland en Oostenrijk. In Zweden handelen wij onder de naam Trygg-Hansa Garanti.

Wij stellen alle soorten borgtochten en garanties in de bouwsector en de kapitaalgoederenindustrie. Wij stellen ook borgtochten en garanties ten gunste van overheden, waaronder de EU. U kunt hier meer lezen over borgtochten en garanties.

Onze kredietverzekeringsteams bieden dekking voor de volledige omzet voor alle soorten bedrijven in de Scandinavische landen, inclusief exportbedrijven.

Wij maken deel uit van de Tryg Family

Wij maken deel uit van Tryg Forsikring A/S – de op één na grootste verzekeringsgroep in de Scandinavische landen. Tryg Forsikring A/S staat genoteerd op Nasdaq OMX Copenhagen. De grootste aandeelhouder en de belangrijkste eigenaar van Tryg is TryghedsGruppen, welke ook betrokken is bij de stichting TrygFonden. TryghedsGruppen, TrygFonden en Tryg Forsikring A/S vormen de Tryg-familie.

“As the world changes, we make it easier to be tryg”

“Tryg” is een uniek Scandinavisch woord. Het betekent je beschermd en verzorgd te voelen. In de garantie- en kredietverzekeringsactiviteiten werken wij aan het vertalen van dit doel: het verzorgen van gemoedsrust voor onze klanten. Bijvoorbeeld door de vertrouwde derde partij te zijn als het gaat om borgtochten en garanties. En door een aantal van de belangrijkste activa van een bedrijf te verzekeren, d.w.z. openstaande schulden van uw klanten.

Wij zijn zowel lokaal als internationaal

Of uw bedrijf nu lokaal is gericht of u hebt een internationale scope, wij kunnen u helpen met borgtochten en garanties.

Als u business units in verschillende landen hebt en u borgtochten en garanties in deze landen wilt krijgen, kunnen wij u helpen met een groepsgarantiefaciliteit. Met een groepsgarantiefaciliteit zijn alle landen en alle bedrijfseenheden in uw groep inbegrepen. Wij hebben vele jaren ervaring met het adviseren van internationale bedrijven over borgtochten en garanties.

ICISA — International Credit Insurance & Surety Association

Wij zijn lid van de International Credit Insurance & Surety Association (ICISA), die een brede samenwerking waarborgt met andere toonaangevende experts in de kredietverzekering en borgtochten en garanties in Europa en wereldwijd. Deze samenwerking biedt ons ook de mogelijkheid om de activiteiten van onze klanten te ondersteunen in het buitenland.

Wilt u meer weten over Tryg Garanti?

Wilt u meer weten over ons, neem dan contact met ons op voor meer informatie op +31 (0) 88 253 00 00. Of neem contact met ons op via dit contactformulier en wij komen terug bij u.