Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Borgtochten en garanties voor internationale bedrijven

Heeft u borgtochten en garanties op internationale schaal nodig?

Heeft u business units in verschillende landen en wilt u dat er in deze landen borgtochten en garanties worden afgegeven? Wij helpen u graag met een groepsgarantiefaciliteit die alle landen en alle bedrijfseenheden in uw groep omvat. We hebben vele jaren ervaring met het adviseren van internationale bedrijven over borgtochten en garanties in verschillende landen.

Onze borgtochten en garanties worden breed geaccepteerd

Onze borgtochten en garanties worden overal in de wereld geaccepteerd. Wij hebben een vergunning van de Deense toezichthouder FSA om borgtochten en garanties af te geven in de meeste Europese landen. Wij kunnen u een snelle service bieden wanneer u borgtochten en garanties in Europa moet verstrekken. Als u borgtochten en garanties buiten Europa nodig heeft, kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn. Onze borgtochten en garanties worden algemeen aanvaard in het buitenland.

Wij bieden u een volledig overzicht van uw portefeuille

Als klant van Tryg Garanti, krijgt u een groepsgarantiefaciliteit, waaronder u borgtochten en garanties kunt laten afgeven. Zo weet u altijd of u ruimte heeft voor nieuwe borgtochten en garanties onder uw garantiefaciliteit. Tegelijkertijd zult u uw kredietlijnen bij uw bank niet belasten. Uw liquiditeitspositie zal daardoor worden verruimd.

Ons online systeem, POMnet, is uiterst flexibel en u heeft altijd een volledig overzicht van uw garantiefaciliteit op groepsniveau als ook voor elke afzonderlijke business unit.

POMnet biedt u ook:

  • De mogelijkheid om per medewerker individuele autorisaties in te regelen in verband met het aanvragen van borgtochten en garanties
  • Gecentraliseerde of gedecentraliseerde facturatie naar eigen keuze
  • Meertalige online oplossing voor het aanvragen en beheren van borgtochten en garanties (momenteel in het Deens, Engels, Duits, Noors, Fins, Zweeds en Nederlands)
  • Elektronische specificatie van facturen voor automatische boekhouding

Krijg een internationale oplossing op maat

Heeft u business units in verschillende landen en heeft u behoefte aan borgtochten en garanties op internationaal niveau? Neem dan contact met ons op +31 (0) 88 253 00 00. Of vul dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.