Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Klant worden

Wij maken het u gemakkelijk!

Tryg Garanti is de grootste verstrekker van borgtochten en garanties in Scandinavië. Wij hebben kantoren in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden. In Zweden handelen wij onder de naam Moderna Garanti.

Wij hebben vele jaren ervaring met borgtochten en garanties – zowel binnenlands als internationaal.

Op basis van uw behoeften, kunnen wij u een op maat gemaakte of standaardoplossing aanbieden. Als klant kunt u profiteren van onze expertise in zowel lokale als internationale zaken.

Garantiefaciliteit

Wanneer u een samenwerking aangaat met Tryg Garanti, krijgt u de beschikking over een garantiefaciliteit waaronder u borgtochten en garanties kunt aanvragen.

Provisie

U betaalt een vaste provisie voor uw borgtochten en garanties.

Persoonlijk contact en professioneel advies

Wij vinden het erg belangrijk dicht bij onze klanten te staan om u zo goed mogelijk te adviseren over borgtochten en garanties. Daarom hebt u een persoonlijke contactpersoon, die u en uw bedrijf kent. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij u professioneel advies kunnen geven.

Toegang tot onze flexibele en gebruikersvriendelijke online oplossing

Wij bieden u een zeer flexibele en gebruikersvriendelijke online oplossing, POMnet, waarmee u 24 uur per dag een volledig overzicht van uw borgtochten en garanties krijgt.

U kunt online borgtochten en garanties aanvragen en deze snel laten afgeven. Als onderdeel van de automatische verwerking worden de borgtochten en garanties uitgegeven als PDF-bestand, dat digitaal wordt ondertekend. Dit betekent dat u de borgtocht- of garantieakte onmiddellijk na ontvangst per e-mail naar uw zakenpartner kunt doorsturen.

Wij willen dat onze klanten hun borgtochten en garanties zo gemakkelijk en snel mogelijk ontvangen. Wij waarborgen dit door al onze klanten toegang te geven tot ons online systeem POMnet. In POMnet heeft u een volledig overzicht van uw portefeuille. U kunt borgtochten en garanties aanvragen en wijzigen en direct een concept van het garantiedocument inzien. Door digitale borgtochten en garanties af te geven, kunnen wij de verwerkingstijd aanzienlijk verkorten. Zo wordt uw communicatie met uw zakenpartners zeer vlot en gemakkelijk. Bovendien kost het u veel minder tijd.

Wilt u uw behoeften aan borgtochten en garanties bespreken?

Wanneer u de mogelijkheid voor een garantiefaciliteit met ons wilt bespreken, kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (0)88 253 00 00 of via het contactformulier.