Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Digitale handtekening

Wij ondertekenen onze documenten met een digitale handtekening

Al onze borgtochten en garanties worden met een digitale handtekening ondertekend en afgegeven.

Wat is een digitale handtekening?

De digitale handtekening bevat een gescande handtekening en bevestigt dat Tryg Garanti de ondertekenaar van het document is.

Wanneer u een garantiedocument van Tryg Garanti ontvangt, ondertekend door een digitale handtekening, kunt u er dus zeker van zijn dat het document door ons is afgegeven.

Hoe werkt het?

Als onderdeel van de automatische verwerking van borgtochten en garanties in POMnet, worden garantiedocumenten afgegeven als PDF-bestand.

Elke borgtocht of garantie wordt ondertekend met een gescande handtekening, die dezelfde geldigheid heeft als een originele handtekening. Naast de gescande handtekening heeft de PDF-garantie ook een digitale handtekening, die verifieert dat het PDF-bestand is afgegeven door Tryg Garanti. De digitale handtekening blijft behouden wanneer u het document per e-mail doorstuurt naar de begunstigde.

Wij raden u daarom aan om uw documenten altijd per e-mail naar uw zakelijke partners te sturen. Op deze manier kunnen zij direct de geldigheid van het document controleren.

Digicert is onze certificerende partner ter securisatie van de digitale handtekening. U kunt hier meer lezen over de digitale handtekening van Digicert.

Waarom gebruikt Tryg Garanti een digitale handtekening?

Wij willen dat onze klanten hun borgtochten en garanties zo gemakkelijk en snel als mogelijk ontvangen. Wij bereiken dit door al onze klanten toegang te geven tot ons online systeem POMnet. In POMnet heeft u een volledig overzicht van uw portefeuille. U kunt borgtochten en garanties aanvragen en wijzigen. U heeft direct inzicht in uw garantiedocumenten. Wij kunnen de verwerkingstijd van de borgtochten en garanties verkorten door deze alleen elektronisch af te geven en te ondertekenen. Zo kunt u een garantie aanvragen en nog dezelfde dag doorsturen naar uw zakenpartners.

Als u meer wilt weten over onze dienstverlening en hoe wij u kunnen helpen, bel ons dan op +31 (0) 88 253 00 00.