Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Binnenlandse garanties

Wij zijn experts in binnenlandse garanties

Tryg Garanti heeft een team van zeer ervaren accountmanagers in onze kantoren in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Onze accountmanagers kunnen u individueel advies geven over borgtochten en garanties op uw lokale markt.

Wij doen ons uiterste best om aan uw specifieke behoeften aan borgtochten en garanties te voldoen. Wij kunnen u op maat gemaakte of gestandaardiseerde oplossingen aanbieden.

Waarom heb ik borgtochten en garanties nodig?

Wanneer u een nieuw project wilt aannemen, kan u gevraagd worden om een borgtocht of garantie te verstrekken om uw contractuele verplichtingen na te komen. In veel gevallen krijgt u alleen het contract als u de benodigde borgtocht of garantie kunt afgeven.

Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat u de borgtocht of garantie al kunt verstrekken voordat u begint met het project.

Tryg Garanti kan de borgtocht of garantie namens u afgeven

Na bespreking van uw garantiebehoeften en nadat wij hebben vastgesteld dat wij hierin kunnen voorzien, verlenen wij u een garantiefaciliteit. Hieronder kunt u uw borgtochten en garanties aanvragen.

Tryg Garanti staat voor u in als vertrouwde derde partij. Wij garanderen uw zakenpartner dat u aan uw contractuele verplichtingen kunt voldoen. U heeft daardoor een grotere kans om het contract binnen te halen waarop u biedt.

Als klant van ons bent u altijd op de hoogte of u ruimte heeft voor nieuwe borgtochten en garanties onder uw garantiefaciliteit. Tegelijkertijd zult u uw banklijnen (krediet-/garantiefaciliteit bij uw bank) niet hoeven te belasten.

Tryg Garanti kan u helpen met verschillende soorten borgtochten en garanties die worden gebruikt in de bouw- en kapitaalgoederensector en ten gunste van overheden, bedrijven en instellingen. U kunt hier meer lezen over de typen borgtochten en garanties.

POMnet — Het online self-service systeem van Tryg Garanti

Als klant van Tryg Garanti, heeft u toegang tot de meest flexibele online oplossing op de borgtocht- en garantiemarkt. POMnet (Peace of Mind) biedt u op elk moment een volledig overzicht van uw borgtocht- en garantieportefeuille.

Neem contact met ons op voor meer informatie over borgtochten en garanties

Wanneer u informatie wilt over onze dienstverlening en/of onze gebruikersvriendelijke online oplossing, kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0) 88 253 00 00 of neem contact met ons op via dit contactformulier.